RÓLUNK

ÍGY DOLGOZUNK

Az Országos Rezsinullázó Program egyik legfontosabb küldetésének tekinti a megújuló energia felhasználáson alapuló technológiák minél szélesebb körű elterjesztését. Célunk, hogy a hazai lakosság nagy része mielőbb váltson zöld energiára.  Ez napjainkban nem csak pénzügyi szempont, leginkább a jövő fenntarthatósága múlik mindannyiunk döntésén.

Hogyan segítjük az átállási folyamatot?

A komplex, egymásra épülő lépcsőzetes felépítés mellett, kockázatmentesen, magas szakmai színvonal mellett biztosítjuk a megvalósításhoz szükséges szakembereket és termék kínálatot, mely az ország bármely pontjáról elérhető.

A gördülékeny és átlátható ügymenet biztosítása érdekében hoztuk létre egyedi, innovatív fejlesztésünket, a Rezsinullázó Folyamatirányító Webirodát (RFW).

„Kéz a kézben” – míg a megvalósult eredményt a saját otthonában élvezheti.

Miben nyújt segítséget a webiroda a felhasználói számára?

 • Díjmentes előzetes kalkulátor – napelemes, hőszivattyús rendszer és 2 az 1-ben csomag ajánlatok
 • Díjmentes regisztráció és felhasználói felület biztosítása
 • Egyszerűen érthető és naprakész termékinformációk az új technológiákról
 • Összekapcsolja a felhasználót az energetikai beruházás folyamat közben szükséges szakemberekkel – országos energetikai szakmérnöki és kivitelezői hálózat, pályázati részleg, projektmenedzserek
 • Koordinálja a finanszírozási folyamatot
 • Segíti a napelemes rendszer engedélyeztetési folyamatát
 • Támogatja a projekt megvalósítás közben szükséges lépéseket
 • Megvalósuló folyamatok: hőszigetelés, nyílászárók cseréje, fűtéskorszerűsítés, napelem engedélyeztetés, tervezés, kivitelezés, hőszivattyús rendszer kiépítése
 • Műszaki átadás-átvételig gördülékeny, átlátható folyamatot tesz lehetővé.

Boldizsár Ildikó Liza

tulajdonos-ügyvezető 
Európai Uniós pályázati szakértő
 

“Maradandó jó dolgot alkotni az életben sok ember vágya, így az enyém is.

Örömmel tölt el, hogy a Rezsinullázóval olyan szolgáltatást hozhattam létre, mely örökre megváltoztatja a családok energiafelhasználási szokásait, miközben milliókat spórolunk meg érdekükben. Hiszem azt, hogy napjainkban és a közeljövőben egyre gyorsabb ütemben fog tért hódítani a zöld energia, mivel csak kevés időnk maradt megváltoztatni hozzáállásunkat a környezeti erőforrássokkal szemben.

Ahogy David Attenborough Természettudós 2020-as évi filmje is hangsúlyozza ezt – A Life On Our Planet /Egy élet a bolygónkon/ 

Éljünk úgy, hogy büszke lehessen ránk a következő nemzedék is!”

EDDIGI EREDMÉNYEINK

2000+ vállalkozó ügyfél vette igénybe eddig komplex vállalkozásélénkítő szolgáltatásunkat, melynek egyik kiemelt célja volt többek közt az energiahatékonysági tanácsadás.

 • Országosan közel 200 lakossági megvalósult kivitelezést adtunk át az MFB 0%-os hitelprogramjának finanszírozásával, mint generálkivitelezők.
 • Közel 1000 lakossági energetikai beruházás indult el szemléletformáló programunk hatására szerte az országban.
 • Rezsinullázó települési szemléletformáló program! Pest megyében megvalósult önkormányzati együttműködés keretében, több 1000 családi háznál lebonyolított ingyenes rezsinullázó kampány.
 • Közel 5 Mrd forint értékben nyertünk el európai uniós pályázati támogatást ügyfeleink részére.
 • 8000+ Előzetes Megvalósítási Tervezetet készítettünk el díjmentesen.

EDDIGI EREDMÉNYEINK

2000+ vállalkozó ügyfél vette igénybe eddig komplex vállalkozásélénkítő szolgáltatásunkat, melynek egyik kiemelt célja volt többek közt az energiahatékonysági tanácsadás.

 • Országosan közel 200 lakossági megvalósult kivitelezést adtunk át az MFB 0%-os hitelprogramjának finanszírozásával, mint generálkivitelezők.
 • Közel 1000 lakossági energetikai beruházás indult el szemléletformáló programunk hatására szerte az országban.
 • Rezsinullázó települési szemléletformáló program! Pest megyében megvalósult önkormányzati együttműködés keretében, több 1000 családi háznál lebonyolított ingyenes rezsinullázó kampány.
 • Közel 5 Mrd forint értékben nyertünk el európai uniós pályázati támogatást ügyfeleink részére.
 • 8000+ Előzetes Megvalósítási Tervezetet készítettünk el díjmentesen.
 • Közel 800+ Részletes Műszaki Tervezést dolgoztuk ki, mely a pályázatokhoz szükséges előzetes műszaki dokumentációkat tartalmazta vállalkozások részére.
 • Önkormányzati energetikai projektgenerálás közel 40 települési Önkormányzatnál.
 • Innováció a szolgáltatásunkban! Webiroda Alkalmazás – Ingyenes Rezsinullázó Folyamatirányító Webiroda fejlesztésünk bárkinek komplex szakértői segítséget nyújt a technológiák megértésében, a műszaki előkészítéstől, a finanszírozás ügyintézésén át, egészem a beruházás végéig.
 • A Magyar Hőszivattyú Szövetségben betöltött Elnökségi Tag szerepünk által, jelentős munkát végzünk a hőszivattyús technológia elterjesztésében, valamint a lakossági pályázati támogatások előkészítésében, a döntéshozó Minisztériumok munkáját segítve.
 • A Magyar Energiahatékonysági Intézettel való együttműködésünkkel támogatjuk a lakossági energiahatékonysági megoldások népszerűsítését, valamint a műszaki technológiák köznapi nyelvezetre formált kommunikációjának kidolgozását.

 Kovács Zsuzsanna

ügyfélszolgálati vezető

“Közel 10 éves pályafutásom alatt, ügyfélszolgálati vezetőként mindig is fontosnak tartottam a hozzánk beérkező érdeklődések maximális kiszolgálását. Tudom, hogy a tisztán látás alapvetően fontos mindenki számára, ha egy olyan döntés meghozataláról van szó, mint a megújuló energiaforrásokra való átállás. A magyarországi családok otthona legtöbbször egy élet munkáját tükrözi, ezért ki kell hoznunk a projektekből a legtöbbet, hogy a jelen és következő generációk is élvezhessék ennek előnyeit. Célom, hogy a jövőben is magas szakmai színvonalon képviseljem a Rezsinullázót, megőrizve barátságos, jókedélyű hozzáállásomat a teljes ügyfélszolgálati részleggel együtt.”

Szipl Brigitta

pályázati részleg vezető

“A részleg vezetőjeként számomra a legfontosabb a gördülékeny ügymenet biztosítása. Az uniós és hazai jogszabályok értelmezése azonban nem könnyű feladat, főleg, ha nincs benne semmiféle tapasztalata valakinek. A munkatársaimmal együtt azon dolgozom, hogy a sok információ birtokában hibátlanul készüljenek el azok a dokumentumok, melyek az uniós és hazai támogatások elnyeréséhez szükségesek. Azt gondolom, a pályázati részleg egy olyan kapocs a Rezsinullázó és a finanszírozó szervezet között, mely lehetővé teszi az energetikai beruházások megvalósítását azon családok számára is, akik a támogatások nélkül csak álmodhatnának a megújuló energiaforrások eléréséről. Örömmel tölt el a projekt zárásakor a sok köszönet, amit a részlegünk kap.”

Rólunk mondták

“4 éve láttam egy Rezsinullázó hirdetést, amire bejelentkeztem, mert kíváncsi voltam hogyan lehetne nálam is nullázni a magas villany és fűtésköltségeket. Kaptam egy korrekt ingyenes tanácsadást és egy Előzetes Tervezetet. Kiszámolták nekem, hogy évente közel 600.000 forintot tudnak megspórolni, ha rezsinullázó rendszert választok. Ma már tudom, milyen jól tettem, hogy hallgattam rájuk. Mindent elintéztek, pályázati pénz, napelemes engedély, majd átadták a kész munkát. Addig fogalmam sem volt milyen sok lépés, mire végre megszületik az eredmény, de velük ez egyszerű volt. Köszönöm a sok segítséget, a kitartó és profi munkát! “ – M. László, Szeged

“Nem gondoltam volna, hogy egy napelemes-hőszivattyús beruházás, az MFB 0% -os kölcsön megszerzésével együtt ennyire összetett folyamat, amit csak a Rezsinullázóval való együttmúködés kapcsán láttam át teljesen. Azt gondolom, nélkülük közel sem lett volna ennyire egyszerű az egész, mivel sem pályázati, sem technológiai tapasztalatom nem volt és időm sem lett volna a megfelelő kivitelezőket felkutatni. Jó árak, megbízható minőség, olyan ügyfélkezeléssel, amit elvártam. Azt kaptam tőlük, amivel azóta is elégedett vagyok. A Rezsinullázó rendszerem már 3 éve működik, eddig majdnem 1.400.000 forintot spóroltam meg. Nagyon megérte, csak ajánlani tudom mindenkinek.” – dr. B. Zsolt, Esztergom.

“Több kivitelezőtől való árajánlatkérést követően a Rezsinullázóra esett a választásom. Nem akartam mindent külön intézni és itt egy kézből kaptam meg mindent. Az előzetes díjmentes tanácsadás után döntöttem el, hogy nem csak a villanyszámlát fogom lenullázni, hanem a fűtést is. A Rezsinullázó energetikusa kiszámolta, hogy jobban járok, ha még szigetelni is fogom a házat, mert sokkal kisebb méretű rendszer is elég lesz az összes energia megtermelésére, amit elhasznál a családom. Jól számoltak, mert szinte azóta csak a víz és csatorna díjakat kell fizetnünk. Bár az elején kicsit hezitáltam, de ma már tudom, ez egy jó döntés volt.”  K. Németh Mária,  Algyő

Régóta tervezi már otthona energetikai korszerűsítését?

Kérjen visszahívást most!

Két munkanapon belül visszahívjuk!

error: Content is protected !!