Váltsa ki villany- és fűtésköltségeit
Rezsinullázó megoldásainkkal, akár pályázati támogatással!

Spóroljon velünk időt, pénzt és energiát!

Díjmentes pályázati előminősítés

Díjmentes személyre szabott ajánlat

Kimagasló teljesítményű napelemes rendszerek

Kedvezményes árú, prémium hőszivattyús rendszerek és klímák

Hőszigetelés, nyílászárók cseréje

Országos kivitelezői hálózat

Teljes körű lebonyolítás 100%-os garanciával

Professzionális, ügyfélközpontú kiszolgálás

Napelemes rendszer = korszerű, energiatakarékos otthon

Ilyen otthona pedig Önnek is lehet! Töltse ki pár perces kérdőívünket, mely az első lépés ahhoz, hogy megismerhessük az Ön és családja Rezsinullázó igényeit!

Válaszai alapján 3-féle személyre szabott árajánlatot készítünk és azokat azonnal megküldjük Önnek. Ezt követően DÍJMENTES pályázati és műszaki konzultációt biztosítunk, így Ön a legrövidebb időn belül pontos választ kap az itt felsorolt, gyakran felmerülő kérdésekre:

01

A jelenlegi fűtés- és/vagy villanyszámlámat
hogyan tudom lenullázni vagy drasztikusan csökkenteni?

02

Milyen pályázati támogatásokra vagyok jogosult, és milyen célokra használhatom fel azokat?

03

Mi szükséges ahhoz, hogy pályázati pénzt tudjak igényelni?

04

Hogyan segít nekem a teljes megvalósításban a Rezsinullázó Országos Szakmai Szervezete?

Miért velünk?

PROFI szakemberek országosan

SZÉLES KÖRŰ termékkínálat kedvező áron

15+ ÉV szakmai tapasztalat

Országos szinten 500+ megvalósult projekt

Ügyfeleink mondták

“Nem gondoltam volna, hogy egy napelemes-hőszivattyús beruházás, az MFB 0% -os kölcsön megszerzésével együtt ennyire összetett folyamat, amit csak a Rezsinullázóval való együttmúködés kapcsán láttam át teljesen. Azt gondolom, nélkülük közel sem lett volna ennyire egyszerű az egész, mivel sem pályázati, sem technológiai tapasztalatom nem volt és időm sem lett volna a megfelelő kivitelezőket felkutatni. Jó árak, megbízható minőség, olyan ügyfélkezeléssel, amit elvártam. Azt kaptam tőlük, amivel azóta is elégedett vagyok. A Rezsinullázó rendszerem már 3 éve működik, eddig majdnem 1.400.000 forintot spóroltam meg. Nagyon megérte, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

dr. B. Zsolt, Esztergom.

“Több kivitelezőtől való árajánlatkérést követően a Rezsinullázóra esett a választásom. Nem akartam mindent külön intézni és itt egy kézből kaptam meg mindent. Az előzetes díjmentes tanácsadás után döntöttem el, hogy nem csak a villanyszámlát fogom lenullázni, hanem a fűtést is. A Rezsinullázó energetikusa kiszámolta, hogy jobban járok, ha még szigetelni is fogom a házat, mert sokkal kisebb méretű rendszer is elég lesz az összes energia megtermelésére, amit elhasznál a családom. Jól számoltak, mert szinte azóta csak a víz és csatorna díjakat kell fizetnünk. Bár az elején kicsit hezitáltam, de ma már tudom, ez egy jó döntés volt.”

K. Németh Mária, Algyő

Köszönöm a hibátlan munkát, minden tekintetben, hiszen minden olyan egyszerűen és gyorsan ment végig, a tervezéstől egészen a kivitelezés befejezéséig. A hab a tortán a most visszakapott 3 000 000 Ft-os támogatás. Soha nem kaptunk még semmilyen támogatást, ezért külön örültünk az önök segítségének. Megérte belekezdeni ebbe a nagyobb volumenű korszerűsítésbe. Ezúton is köszönöm a segítségüket e projekt kivitelezésében és remélem, hogy a komfortunk emelkedése mellett egy kicsit a környezet kímélése érdekében is tudtunk tenni valami hasznosat.

Dr. Donka János Trajánusz, Nyíregyháza

Ha Ön is minél előbb alkalmazná otthonában komplex Rezsinullázó megoldásainkat, akkor töltse ki most pár perces kérdőívünket és kérje ingyenes konzultációnkat!

Köszönjük. Hamarosan keresni fogjuk.

Rezsinullázó Szolgáltató Kft. | Minden jog fenntartva. Copyright © 2022

Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzat | Cookie szabályzat | Impresszum

error: Content is protected !!