IMPRESSZUM

 

Minden jog fenntartva. A www.rezsinullazo.hu weboldalon található szövegek, képek, animációk, grafikák, zenék, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ezen weboldal tartalmát tilos kereskedelmi céllal másolni, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik személynek továbbadni. A weboldal olyan képeket is tartalmaz, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik.

REZSINULLÁZÓ Szolgáltató Kft.

Székhely H-1103 Budapest, Gyömrői út 115.
Ügyvezető: Boldizsár Ildikó Liza
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-275379
Adószám: 25441071-2-42
Telefon: +36 (30) 898 0999 ; +36 (1) 9876 440
E-mail: office@rezsinullazo.hu
Bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adatvédelmi szám: NAIH-112639/2017
Az oldal karbantartója: Kanyó Gábor

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal állították össze, ennek ellenére a REZSINULLÁZÓ Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibátlanságát és az információk teljes pontosságát. A REZSINULLÁZÓ Kft. ezúton is kizár minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely ezen weboldalak felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok a REZSINULLÁZÓ Kft. szándékos cselekedetének , vagy súlyos gondatlanságának következményei.

LICENC

Az oldalakon található szellemi termékek, szabadalmak, márkák és szerzői jogok védettek. Ezen oldalakon keresztül a REZSINULLÁZÓ Kft. és harmadik személyek szellemi tulajdonaik felhasználásához nem járulnak hozzá.

error: Content is protected !!