HŐSZIVATTYÚS RENDSZEREK

Magas a fűtésköltsége? Kidobná már régi kazánját?

Lenullázzuk jövőbeni összes fűtés – hűtés és akár használati melegvíz ellátásának költségeit.  

Milyen teljesítményű és típusú hőszivattyú lenne ideális az Ön otthonába?

Mekkora lesz a havi várható megtakarítása?

Kérjen 1 perc alatt 3 féle ajánlatot és választ adunk minden kérdésére. 

ELEKTROMOS FŰTÉS ÉS MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNOSÍTÁS FŰTÉS-HŰTÉS ÉS HASZNÁLATI MELEGVÍZ ELŐÁLLÍTÁSRA

AMIT ÉRDEMES TUDNIA A HŐSZIVATTYÚS

TECHNOLÓGIÁRÓL

 

A hőszivattyús rendszer kiépítése a legkorszerűbb és leggazdaságosabb hőtermelő megoldás, mely mára az egész világon elterjedt technológiának számít. Mivel a levegő, víz, vagy talaj hőjét hasznosítja, így a megújuló energiaforrásokat hasznosító technológiák közé tartozik. 

Az egyéb villamos fűtéssel működő berendezésekhez képest, villamos energia felhasználása minimális, amit célszerű napelemes rendszerrel ellen termelni. Így otthona termeli meg a szükséges összes energiát (fűtés-hűtés, használati melegvíz ellátás), melynek eredménye a Közel Nulla Energiaigényű ingatlan. 

A 2021 – től hatályos KNE rendelet értelmében, új építésű ingatlanok esetén már alapvető elvárás a megújuló energiaforrások használata. 

ÍGY MŰKÖDIK

1 egységnyi felvett villamos energiát többszörös (4+) hőenergiává alakít át, azaz a hatásfoka, vagy jósági foka gyártók által -7 fokon megadott SCOP értéke 4 fölötti, azaz több, mint 400%-os. Ez az alapvető különbség az egyéb, nem megújuló energiát hasznosító egyéb villamos fűtési megoldásokkal (infra, villamos kazán stb.) szemben. 

FAJTÁI

 

 • LEVEGŐ-VÍZ: a kültéri levegő hőjét hasznosítja és egy meglévő vizes rendszernek adja át. Ideális főleg padlófűtés, vagy alacsony hőigényű korszerű lapradiátoros hőleadókhoz. Leginkább 7 kW. hőigény feletti, megfelelően hőszigetelt és korszerű nyílászárókkal rendelkező, egyedi fűtés rendszerrel ellátott lakossági ingatlanok esetén ajánljuk. Ezen hőszivattyúk nem csak a fűtést – hűtést, hanem a használati melegvíz ellátást is megújuló energiával biztosítják. Két kivitelben kaphatóak, monoblokkos rendszerűek, ahol egyben van a kültéri és beltéri egység, és osztott (split) rendszerűek, ahol a kültéri és beltéri egység külön állnak. 

 • LEVEGŐ-LEVEGŐ: a levegő hőjét hasznosítja és a levegőnek adja át egy,  vagy több beltérben elhelyezett egység által. Jellemzően fűtésre, vagy hűtésre optimalizált típusa létezik. Nem ritka az 5-6 COP érték, így nagyon költséghatékony fűtési – hűtési megoldás, főleg napelemes rendszerrel kombináltan. 

 • VÍZ-VÍZ: (geotermikus, geotermális): a föld hőjét, vagy a földben lévő geotermális hőt hasznosítja. Legoptimálisabb nagy beruházások (szálláshelyek, kereskedelmi központok egyéb nagy teljesítményt igénylő fejlesztésekhez. Engedélyhez kötött beruházás. 

Nemzetközi gyártó cégek termékei monoblokk és split kivitelben. 

HŐSZIVATTYÚS TERMÉK KÍNÁLATUNK

Nemzetközi gyártó cégek termékei monoblokk és split kivitelben. 

Miután az energetikai számítások alapján megállapítottuk a fejlesztendő ingatlan hőigényét és megismertük a meglévő gépészeti rendszer adottságait, biztonsággal tudjuk eldönteni, mi lenne a legmegfelelőbb és költséghatékony fűtési technológia, illetve milyen típust lenne célszerű választani.

Ariston

Nemzetközi szinten elterjedt olasz márka, országos szervízhálózattal.
90 éve ARISTON
Az Ariston márka az Ariston Thermo Csoport egyik vezető márkája. A Csoport idén ünnepli 90 éves évfordulóját. 1930-ban született meg a Csoport történetében az elhatározás, hogy a világ lakosságának otthonait kényelmesebbé varázsolják, tiszteletben tartva a környezet kihívásait. A fenntartható növekedés követelményeit szem előtt tartva a Csoport ma is elkötelezett az energiahatékonyság irányába. Befektetései több mint 40%-át a megújuló energia források felhasználásának kutatására és fejlesztésére fordítja.
Magyarországi kiépült országos szervízhálózattal, Sensys Wifi modullal a biztonságos távfelügyelet biztosítása érdekében.

ARISTON NIMBUS TERMÉKCSALÁD
40-50-70-90-110 kW fűtési hőigényekhez méretezve!

Monoblokk készülék

 • NIMBUS M HYBRID UNIVERSAL monoblokk készülék
 • NIMBUS POCKET monoblokk készülék

SPLIT típusú készülékek

 • NIMBUS Plus HMV tartály nélkül
 • NIMBUS Flex 180 és 300 literes HMV tartállyal
 • NIMBUS COMPACT M NET

Ariston
Nimbus M Hybrid Universal NET

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

5 -16 kW-os méretekben.

Hőszivattyú fűtésre és hűtésre, bármilyen kazánnal
rendelkező hibrid rendszer létrehozására konfigurálva

 • Az ARISTON saját rendszere
 • Az Ariston vagy más kazánnal is kompatibilis
 • Elképesztően hatékony hőszivattyú még zord  éghajlati körülmények között is
 • Hőszivattyú CoP akár 5.11
 • A Smart Hibrid Vezérlőnek köszönhető optimalizált működés
 • Lehetőség van a két hőtermelő egyidejű működtetésére
 • Ariston NET kapcsolat gyári tartozék
 • Kombinálható napkollektor rendszerrel
 • HMV szeleppel melegvizes tartállyal rendelkező rendszerre konfigurálva
 • Napelem rendszerhez illeszthető
 • Puffer funkció

A gyárilag beépített Light Gateway-nek köszönnetően mindig online állapotban van, ennek segítségével lehetőség van egy darab fűtési zóna távvezérlésére és fogyasztásának ellenőrzésére
Kiemelkedően Jó hatásfokú még hideg éghajlati körülmények között is.

ARISTON
NIMBUS PLUS ST NET

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

A NIMBUS PLUS ST NET típus ideális olyan ingatlanokba, amelyekben már rendelkezésre áll kiépített központi fűtés, alacsony hőmérsékletű radiátoros hőleadókkal, padlófűtéssel, vagy akár fan-coil fűtésrendszerrel is kiválóan kombinálható. A Nimbus NET hőszivattyúk magas teljesítményt nyújtanak fűtésben, hűtésben alacsony külső hőmérséklet és magas vízhőmérséklet mellett is. Beépített 6 kW-os fűtőpatronnal rendelkeznek, a névleges fűtőteljesítmény 100%-ban rendelkezésre áll -7°C külső hőmérséklet esetén.

Szétválasztott inverteres hőszivattyú, amely mind a fűtési, mind a hűtési műveletekhez magas hatékonyságot nyújt. Az optimális energiagazdálkodásnak köszönhetően a stabil működés minden külső hőmérsékleten garantált. Előnyei: Az A ++ Energiaosztály készen áll 2019-re / Magas hatásfok mind a fűtési, mind a hűtési műveletekhez, csendes mód a még csendesebb működés érdekében, stabil működés. SENSYS NET rendszer több zóna hatékony vezérléséhez, mindig csatlakoztatva az ARISTON NET alkalmazáshoz, mely gyártói távfelügyelet biztosít a zavartalan működés érdekében.

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

Ariston
Nimbus Flex 110 ST NET

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

Garancia: 1+2 +2 év kiterjesztett garancia!

10,6 kW fűt, 12,5 kW hűt hőszivattyú, különálló 180 literes HMV tárolóval

 • Időjárás követő szabályozás
 • Internetes elérés
 • Inverteres vezérlés
 • Magas COP érték
 • Távollét üzemmód
 • Automatikus újraindulás
 • R410A hűtőközeg
 • Kiemelkedően jó hatásfok még hideg éghajlati körülmények között is – garantált komfort bármilyen szituációban
 • Kiegészítő elektromos fűtőbetét
 • A gyárilag beépített Light Gateway-nek köszönhetően mindig online állapotban van, ennek segítségével lehetőség van egy darab fűtési zóna távvezérlésére és fogyasztásának ellenőrzésére
 • A Sensys rendszervezérlő és a külső hőmérséklet-érzékelő gyári tartozék

Kiegészítő Ariston fűtőköri vezérlő társítható hozzá, amivel megoldható a helységenkénti szabályzás akár interneten keresztül is!

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

Ariston Nimbus Flex 110 M T NET hőszivattyú rendszer, monoblokk, 11 kW, 180 l tároló, wifi, 1 fűtőkör, 3 fázis

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

A 3 fázisú Ariston Nimbus Flex 110 M T NET inverteres monoblokk levegő/víz hőszivattyú helyiségfűtésre, hűtésre és használati melegvíz készítésre is egyaránt alkalmazható. A hűtőkör hermetikusan el van zárva a kültéri egységben, az épületbe csak a vízvezeték megy be. A gyárilag beépített Light Gateway-nek köszönhetően csatlakozik az Ariston Net alkalmazáshoz. Az Ariston Net segítségével okostelefonjával, táblagépével vagy akár számítógépével is folyamatos megfigyelés alatt tarthatja a készüléket. Távolról tudja be- és kikapcsolni a hőszivattyút, beállítani a kívánt hőmérsékletet és a heti programot, ellenőrizni a fogyasztást, illetve megkötött karbantartási megállapodás esetén lehetőség van távoli segítségre a szervizközpont által. Az Ariston Nimbus Flex 110 M T NET egy fűtési zóna vezérlésére alkalmas. A Sensys rendszervezérlő, valamint a külső hőmérséklet-érzékelő gyári tartozéka a rendszernek. A Sensys nagyméretű, háttérvilágításos kijelzője egyszerűen kezelhető. Számos funkció beállítható, ami az Ön kényelmét és biztonságát szolgálja: Auto, Gyors, Csendes, Antilegionella, Green, Fogyasztás ellenőrzés és Smart Grid készenlét. Az Auto funkció a hőszivattyú és a kiegészítő fűtőbetétek üzemét optimalizálja, a Gyors üzemmód minimalizálja a melegvíz felfűtési idejét a hőszivattyú és a kiegészítő elektromos fűtőbetétek egyidejű működtetésével, a Csendes funkció pedig a kompresszor frekvencia korlátozásával csökkenti a kültéri egység zaját. Az Antilegionella funkcióval a készülék rendszeres ellenőrzéseket végez és szükség esetén megemeli a hőmérsékletet, hogy az összes baktériumot elpusztítsa. Az energiatakarékos működést segíti a Green funkció, a Fogyasztás ellenőrzés, valamint a Smart Grid készenlét. A Green funkciónál csak hőszivattyú üzemmódban működik a berendezés, 60 ºC-ra melegíti fel a vizet. A Fogyasztás ellenőrzéssel napi, heti, havi és éves szinten is ellenőrizheti fogyasztását. A Smart Grid készenlét funkcióval pedig optimalizálja az elektromos fogyasztást és kiegyensúlyozza a teljes elektromos ellátó hálózatot.

 • Inverteres monoblokk levegő/víz hőszivattyú Egy fűtőkört vezérlő szivattyúval rendelkezik
 • Falra szerelhető beltéri egység hengeres melegvíztárolóval
 • Számos funkció szolgálja az Ön kényelmét és biztonságát
 • Kiválóan alkalmas helyiségfűtésre, hűtésre és használati melegvíz készítésére
 • 180 literes, egy fűtőcsőkígyós, kiegészítő elektromos fűtőbetéttel ellátott tároló
 • Sensys mögött vagy közvetlenül a hőszivattyúnál elhelyezhető Light Gateway
 • Gyárilag képes az internetes kommunikációra az Ariston Net segítségével
 • Akár távolról is vezérelhető okostelefonnal vagy számítógépről
 • 2 kW + 2 kW + 2 kW kiegészítő elektromos fűtőbetéttel ellátva
 • Csatlakoztatható fényelektromos rendszerekbe
 • Országszerte megtalálható szakszerviz
 • Hermetikusan elzárt kültéri egység
 • Rendkívül csendes működés
 • Egyszerű üzembe helyezés
 • 3 fázisú hálózatra köthető
 • 100% Ariston technológia
 • A+++ besorolásra kész
 • Hosszú élettartam
 • Kiváló minőség
 • Fűtési energiahatékonysági besorolás: A++
 • HMV energiahatékonysági besorolás: A
 • Vízvételi profil nagysága: XL

Műszaki adatok

 • Fűtőteljesítmény (levegő T 7 ºC, víz T 35/30 ºC): 3,9 – 16,7 kW
 • Fűtőteljesítmény (levegő T 7 ºC, víz T 45/40 ºC): 3,7 – 16 kW
 • Leadott fűtési/hűtési teljesítmény (levegő T 35 ºC, víz T 18/23 ºC): 4,6 – 16,6 kW
 • Névleges fűtőteljesítmény – Fűtés (levegő T 7 ºC, víz T 35/30 ºC): 10,4 kW
 • Névleges fűtőteljesítmény – Hűtés (levegő T 35 ºC, víz T 18/23 ºC): 12,5 kW
 • COP (levegő T 7°C, víz T 35/30°C): 5,
 • EER (levegő T 35 ºC, víz T 18/23 ºC): 4,56
 • COP (levegő T 7°C, belépő víz T 10°C): 2,6
 • Szezonális hatásfok (Alacsony hőmérsékletű rendszer): 189 %
 • Szezonális hatásfok (Magas hőmérsékletű rendszer): 132 %
 • Felvett teljesítmény készenléti üzemmódban: 18 W
 • Beépített melegvíz tároló űrtartalma: 180 l
 • Kiegészítő elektromos fűtőbetét: 2 kW + 2 kW + 2 kW
 • Hűtőközeg típusa: R410A
 • Hűtőközeg töltési mennyiség: 3900 g
 • Felfűtési idő (T=52 ºC): 87 perc
 • Kültéri egység zajszint: 63 dB(A)
 • Beltéri egység zajszint: 15 dB(A)
 • Beépített tágulási tartály: 8 l

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

ARISTON
NIMBUS POCKET M NET

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

A NIMBUS POCKET M NET monoblokk hőszivattyúk helyigénye nagyon kedvező.
Magas teljesítményt nyújtanak fűtésben, hűtésben alacsony külső hőmérséklet és magas vízhőmérséklet mellett is.
A névleges fűtőteljesítmény 100%-ban rendelkezésre áll -7°C külső hőmérséklet esetén.
A fő előnyei ennek a megoldásnak: / Egyszerű telepítés, nincs szükség hűtőközeg csövezésre /
Telepítési rugalmasság (beltéri egység hidroblokk nélküli modell is elérhető) /
Modellek gyárilag integrált 2 zónás rendszerrel.
Fagyvédelmi szeleppel ellátva biztonságosan működik a téli hidegben.

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

ARISTON
NIMBUS
COMPACT M NET

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

Előnyök

 • Az A ++ Energiaosztály készen áll 2019-re
 • Magas hatásfok mind a fűtési, mind a hűtési műveletekhez
 • Csendes mód a még csendesebb működés érdekében
 • Stabil működés hidegebb klíma esetén is
 • Automatikus adaptív viselkedés a DC inverternek technológiának köszönhetően
 • SENSYS NET rendszer több zóna hatékony vezérléséhez
 • Mindig csatlakoztatva az ARISTON NET alkalmazáshoz
 • Monoblokk verzió csak hidraulikus telepítéshez

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

panasonic

Japán csúcstechnológia elérhető áron
Panasonic Aquarea hőszivattyúk 3 fő termékcsalád és 3 különböző kialakítás
Panasonic Aquarea T Cap:

 • Monoblokk
 • Split
 • All in One

Panasonic Aquarea High Performance:

 • Monoblokk
 • Split
 • All in One

Panasonic Aquarea HT (magas hőmérsékletű)

 • Monoblokk
 • Split

PANASONIC
AQUAREA T-CAP
WH-UX16HE8/WH-ADC0916H9E8 3 FÁZISÚ SPLIT HŐSZIVATTYÚ

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

Jellemzők:

Típus

Split hőszivattyúk fűtésre és meleg víz előállításra

 

Elhelyezés módja

Beltéri, integrált melegvíz tartállyal

 

Garancia:

5 év

 

Sorozat:

Aquarea

 

Hűtőteljesítmény (kW):

12.2

 

Fűtőteljesítmény (kW):

16.0

 

Fűtési energiaosztály:

A++

 

 • Osztott hőszivattyú (Hűtő-Fűtő)
 • 3 fázisú
 • 200 l-es HMV tartállyal
 • -20°C-ig 100% teljesítmény
 • Működési tartomány: -28°C +35°C
 • Kilépő víz: max 60°C
 • 9 kW kiegészítő fűtőbetéttel

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

PANASONIC
AQUAREA HIGH-PERFORMANCE WH-UD12HE8/WH-ADC0916H9E8 3 FÁZISÚ SPLIT HŐSZIVATTYÚ

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

Jellemzők:

Típus

Split hőszivattyúk fűtésre és meleg víz előállításra

 

Elhelyezés módja

Beltéri, integrált melegvíz tartállyal

 

Garancia:

5 év

 

Sorozat:

Aquarea

 

Hűtőteljesítmény (kW):

10.0

 

Fűtőteljesítmény (kW):

12.0

 

 • Osztott hőszivattyú (Hűtő-Fűtő)
 • 3 fázisú
 • 200 l-es HMV tartállyal
 • Működési tartomány: -20°C +35°C
 • Kilépő víz: max 55°C
 • 9 kW kiegészítő fűtőbetéttel

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

Panasonic
Aquarea High-Performance
WH-UD12HE5/WH-ADC1216H6E5 1 fázisú split hőszivattyú

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

Jellemzők:

Típus

Split hőszivattyúk fűtésre és meleg víz előállításra

 

Elhelyezés módja

Beltéri, integrált melegvíz tartállyal

 

Garancia:

5 év

 

Sorozat:

Aquarea

 

Hűtőteljesítmény (kW):

10.0

 

Fűtőteljesítmény (kW):

12.0

 

Fűtési energiaosztály:

A++

 

 • Osztott hőszivattyú (Hűtő-Fűtő)
 • 1 fázisú
 • 200 l-es HMV tartállyal
 • Működési tartomány: -20°C +35°C
 • Kilépő víz: max 55°C

6 kW kiegészítő fűtőbetéttel

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

Daikin

Daikin
Altherma 3 ERGA08DV/EHVZ08S18D9W hőszivattyú 8 kW

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

8 kW hőszivattyú, csak fűtő, 180 literes rozsdamentes használati melegvíz-tartállyal 

Terméktulajdonságok:

 • Inverteres vezérlés
 • Időjárás követő szabályozás
 • Magas COP érték
 • Magas előremenő vízhőmérséklet
 • Minimum hőmérséklet tartás
 • Éjszakai üzemmód
 • Időzíthető programok
 • Automatikus újraindulás
 • Tartalmazza az összes hidraulikai komponenst
 • Online vezérelhető
 • R32-es hűtőközeg

Felhasználás

Fűtés

 

Fűtési teljesítmény

8,0 kW

 

Névleges fűtési teljesítmény (+7 °C külső, +35 °C fűtővíz)

7,50 kW

 

Max. fűtési teljesítmény (+7 °C külső, +35 °C fűtővíz)

7,50 kW

 

Max. hűtési teljesítmény (+35 °C külső, +18 °C hűtővíz)

 

COP (Névleges +7 °C külső, +35 °C fűtővíz)

4,60

 

EER (+35 °C külső, +18 °C hűtővíz)

 

EER (+35 °C külső, +7 °C hűtővíz)

 

SCOP (szezonális hatásfok fűtés)

4,56

 

Energiaosztály hűtés

 

Energiaosztály fűtés

A+++

 

Működési tartomány hűtés

 

Működési tartomány fűtés

-25 °C to +35 °C

 

Max. fűtési víz hőmérséklet

65 °C

 

HMV tartály

Beépített

 

HMV tartály térfogata

180 liter

 

HMV tartály típusa

Indirekt tároló

 

Kiegészítő fűtőbetét

3-9 kW

 

Max. HMV hőmérséklet

60 °C

 

Betáp kültéri

230V (1 fázis) vagy 380V (3 fázis)

 

Hangnyomás szint kültéri egység (fűtés)

49 dB(A)

 

Vész üzemmód

Nem

 

Internetes elérés

Igen

 

Beépített vízszűrő

Igen

 

Csőcsatlakozások (beltéri egység)

Felül

 

Beépített puffer tartály

Nem

 

Tálca fűtés kültéri egységben

Nincs tálca, de rendelhető

 

Időjárás függő szabályzás

Igen

 

Szobatermosztát kapcsolható

Igen, saját

 

Külső szivattyú vezérlése

Nem

 

Kevert kör vezérlése

Nem

 

HMV cirkulációs szivattyú vezérlése

Nem

 

Beltéri mérete (szélxmagxmély)

595x1650x625

 

Súly beltéri

136 kg

 

Kültéri mérete (szélxmagxmély)

884x740x388

 

Súly kültéri

58,5 kg

 

Vezérlő típusa

Digitális kijelző

 

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

Daikin
Altherma ERLQ008CV3/EHVX08S18CB3V hőszivattyú

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

8 kW hőszivattyú, fűtő-hűtő, beépített 180 literes, indirekt HMV tartállyal

  • Inverteres vezérlés
  • Időjárás követő szabályozás
  • Magas COP érték
  • Magas előremenő vízhőmérséklet
  • Minimum hőmérséklet tartás
  • Éjszakai üzemmód
  • Időzíthető programok
  • Automatikus újraindulás

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

LG

LG
THERMA-V HUN1639 LEVEGŐ-VÍZ SPLIT HŐSZIVATTYÚ 16 KW

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!
 • Nagy hatékonyságú inverteres kompresszor
 • Megtakarítás az energiahatékony vízszivattyúval
 • Energiahatéko nyság -2°C mellett

MEGBÍZHATÓSÁG

 • Emelt fűtési teljesítmény hűtőközeg nyomásszabályzóval
 • Megbízhat óság alacsony hőmérséklet mellett
 • Optimalizált részegységek

KÉNYELEM

 • Időjárás-függő üzemmód
 • Alacsony zajszint üzemmód
 • Felhasználóbarát szabályozás

EGYSZERŰ BEÉPÍTÉS ÉS SZERViZ

 • A kompakt méretű, és kis tömegű modellek egyszerűbbé teszik a beépítést.
 • A „mindent bele konstrukció gyors és megbízható beépítést biztosít.
 • Tökéletesített szerkezet a szervizelés könnyítésére.

THERMA V MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ VÍZHEZ

 • Megnövelt hatékonyság és teljesítmény
 • Alacsony maximális áramfelvétel
 • Gyors fagymentesítés
 • Kaszkád, kétfokozatú kompressziós technológia
 • Alacsony zajszint
 • Nagyobb energiahatékonyság

Energiaosztály hűtés

A++

 

Energiaosztály fűtés

A+

 

Hűtőteljesítmény

16 kW

 

Fűtőteljesítmény

15,10 kW

 

Energiaosztály

A++/A+

 

Hűtőközeg besorolás

R410A

 

SEER

2,71

 

SCOP

4,15

 

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

LG
HM121M 12 kW Therma-V monoblokk
levegő-víz hőszivattyú

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

LG HM121M THERMA V MONOBLOKK hőszivattyú jellemzői:

(Az új típusú, R32-es gázzal töltött berendezések elektromos kiegészítő fűtőbetétet nem tartalmaznak)

 • 14.5 kW hűtőteljesítmény
 • EER: 3.63W/W
 • 12 kW fűtőteljesítmény
 • Működés fűtés: -20 – 35 °C
 • COP: 4.49 W/W
 • Energia takarékos inverter vezérlés
 • Kültéri hangteljesítmény (fűtés): 68 dB
 • ThermaV, 1 fázisú, hűtő-fűtő kültéri egység
 • Csepptálca fűtéssel
 • R32 hűtőközeg
 • 3 év garancia

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

Midea

Midea
MHA-V16W/D2RN1
osztott split hőszivattyú R410a

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!
 • R410A hűtőközeg
 • -20 °C külső hőmérsékletig
 • DC inverter kompresszor
 • BLDC ventilátor motor
 • Üzemmód pioritás kiválasztás
 • Időjárás követő szabályozás
 • Napkollektor vezérlés
 • Vezetékes távirányító
 • MHA-V16W/D2RN1
 • SMK-160/CSD45GN1-B
 • 400 V-3 fázis

Fűtési teljesítmény

15,50 kW

 

Hűtési teljesítmény

14,50 kW

 

szín

Fehér

 

Kivitel

Levegő-Víz

 

Műkődés

Hűtő – fűtő

 

Tápfeszültség

3 fázis

 

Garancia

2 év

 

HMV tartállyal

Nem

 

Hűtőközeg

R410A

 

A hőszivattyús rendszer pontos tervezéséhez, mértezéséhez és a megfelelő típus kiválasztásához minden esetben szükséges figyelembe venni a már meglévő gépészeti rendszert, az ingatlan hőigényét, valamint a felhasználási szokásokat. Ezen paraméterek meghatározásához felmérés szükséges.

Kérje egyedi, személyre szabott ajánlatát!

GREE

GREE Versati IIIR32

Nézze meg a műszaki jellemzőket itt!

 A Gree márka a világpiacon egy meghatározó minőséget képvisel, a gyáruk együtt működik a világhírű Daikin céggel, ezzel is a megbízhatóságukat és fejlődésüket emelik. A Gree nyerte el a téli olimpia beszállítói pályázatát 2014-ben Szocsiba.

 • hűtésre, fűtésre, HMV készítésre,
 • fűtés -25°C-ig hűtés +48°C-ig
 • R32 inverteres dual-stage kompresszor,
 • beépített fordulatszabályozott szivattyú,
 • Beépített wifi vezérlés Időjárás követő szabályozás
 • Inverteres vezérlés
 • Magas COP érték
 • Távollét üzemmód
 • Magyar nyelvű kezelőfelület
 • Automatikus újraindulás
 • R32 hűtőközeg
 • Wifi funkció

Kérjen visszahívást most!

Két munkanapon belül visszahívjuk!

error: Content is protected !!