Vállalkozás

 CÉGES REZSINULLÁZÁS!

 

Vállalkozóként elemi érdeke, hogy energiaköltségeit minimalizálja, hiszen akkor a cége által megtermelt profitot vállalkozása fejlesztésére fordíthatja.

Az Európai Unió célkitűzéseivel összhangban segítünk Önnek, hogy olyan megújuló energiaforrással kombinált épületenergetikai projektet generáljunk, ami finanszírozható és a legrövidebb idő alatt megtérülő beruházást eredményezi.  A beruházás megtérülési idejétől függően Ön dönt, hogy az energetikai korszerűsítést azonnal elkezdi, vagy vár a legközelebbi pályázatra, mely megfelel céljainak.

 

A 2020-ig tartó uniós költségvetési ciklusban több 100 milliárd forint értékben biztosítanak pályázati forrásokat a hazai Operatív Programok által.

 

Támogatási formák:

 • Vissza nem térítendő támogatások ;
 • 2%-os kamattámogatott hitel  – vissza térítendő támogatás (uniós pénzeszköz);
 • Kombinált támogatások a KKV-k versenyképességének növelése érdekében,
 • 0%-os kamatmentes hitel (vissza nem térítendő támogatással nem kombinálható)

 

REZSINULLÁZÓ MEGVALÓSÍTÁSI TANULMÁNY (RMT)

A pályázatok költségvetésében elszámolható műszaki előkészítés (mérnöki tervezői munka) nélkül esélytelen az energetikai pályázatok benyújtása. Tudnia kell milyen műszaki megoldással fogja a legnagyobb energiamegtakarítást elérni, ezáltal minél több CO2 kibocsátás csökkenést vállalni, milyen támogatási forma lenne a legkedvezőbb vállalkozása számára, mely feltételrendszernek  kell a vállalkozásnak megfelelnie és nem utolsó sorban tudnia kell, mekkora összegből tudná megvalósítani az energiahatékonysági beruházást.

Mindezt a REZSINULLÁZÓ Programban, a REZSINULLÁZÓ Megvalósítási Tanulmányban foglaltuk össze, mely nélkülözhetetlen dokumentum a pályázatok benyújtásához, egyben a kivitelezés megkezdése előtt is szakértői segítséget nyújt a gépésztervezők és energetikusok által összeállított dokumentáció. A szakértők a mérnöki tervezés közben figyelembe veszik a pályázati elvárásokat, így ennek megfelelő műszaki tartalmat dolgoznak ki az adott ingatlanra vonatkozóan. Nem utolsó szempontként tulajdonosi szemmel valóban minőségi, de költséghatékony műszaki koncepciót terveznek.

A kivitelezéshez szükséges napelemes, – hőszivattyús rendszerek esetében, közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően árkedvezményt és gyártói garanciavállalást biztosítunk ügyfeleink részére.

RMT AJÁNLATOT KÉREK

 

Mikor érdemes pályázaton kívül is megvalósítani egy épületenergetikai beruházást?

Abban az esetben, ha a beruházás azonnal megtérül, nem érdemes több hónapot várnia míg egy pályázatot lebonyolíthat. Például dönthet úgy, hogy az esetleges több 100.000 Ft-os gázszámláktól azonnal megszabadul. Ennek érdekében villamos energiával működő pl. levegő-vizes hőszivattyús rendszerrel váltja ki gázfűtését, mely az 1:4-es COP-nak és GEO tarifának köszönhetően azonnal legalább 50%-al csökkenti a fűtési kiadásokat. Miután pedig megjelenik egy megfelelő pályázat mely a napelemes rendszerek kialakítását támogatja, pályázati támogatásból beruház és egy saját napelemes rendszerrel ellentermeli a hőszivattyú és egyéb villamosenergia szükségleteit, megszünteti a GEO tarifás árat, és máris 0 közeli állapotba hozta a gáz és villanyköltségeit. Mindezt megteheti 1 lépésben is, ha erre van lehetősége.

 

FINANSZÍROZÁS

A beruházásra szánt pénz alapvető kérdés, ami a legtöbb esetben nem okozhat gondot. Nincs többlet kiadás, a rezsiköltségeiből értéknövelő beruházást hajthat végre, ráadásul plusz költségek nélkül! A REZSINULLÁZÓ PROGRAM az ország legjobb finanszírozási szakértőit kérte fel, hogy az ideális megoldást megtalálva, annak teljes körű ügyintézését is lebonyolítsa Ön helyett.

Magyar Fejlesztési Központ által minősített szakértők! A REZSINULLÁZÓ Programban a Rubi Consulting Cégcsoporttal kapcsolatban álló, Minisztérium által ajánlott szakértők dolgoznak az Ön érdekében! TOVÁBBI INFÓK ITT!

 

Uniós forrású pályázatok

 • GINOP-4.1.1: Budapest, Pest megyén kívül megvalósuló épületenergetikai fejlesztések kombinált támogatása.
 • GINOP-4.1.3:  Helyi hő-és villamos energia-igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal
 • Vidékfejlesztési Operatív Program (VP):  Mezőgazdasági célú fejlesztések támogatása.
 • KKV Energia Hitel:  0%-os kölcsön, kereskedelmi célú napelem parkok létesítésére)
 • VEKOP – 5.1.1  Energiahatékonysági tükörpályázatok:  Budapest, Pest megyében megvalósuló energiahatékonysági projektek esetén.

 

Kombinált támogatási forma három alapvető tényezőből áll össze:

 1. 2%-os kamattámogatott hitelből – 10 éves futamidővel
 2. Vissza nem térítendő támogatásból (45%)
 3. Saját önerőből (10%)

 

0%-OS KAMATMENTES HITEL – VISSZA TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSI FORMA

GINOP-8.3.1-16 MIKRO-, KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

 

A vissza térítendő támogatás futamideje:

 • új ingatlan beruházás a szerződéskötéstől számított maximum 15 év,;
 • épületenergetikai korszerűsítés-, felújítás esetén a szerződéskötéstől számított maximum 15 év,
 • immateriális javak beszerzése esetén maximum 5 év,
 • új eszköz beszerzése esetén az eszköz Tao. szerinti amortizációjának végéig,
 • használt eszköz beszerzése esetén az eszköz Tao. szerinti amortizációjának végéig, de legfeljebb 5 év,

 

A támogatás felhasználása:

A kölcsönök a kedvezményezettek által az alábbi, gazdaságilag potenciálisan életképes projektek megvalósításához használhatók fel, figyelembe véve a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 5. mellékletét: 

 • tárgyi eszköz beszerzés
 • használt eszköz beszerzés
 • immateriális javak beszerzése
 • építés (átalakítás, bővítés, felújítás), épület-kivitelezés
 • ingatlanvásárlás (vásárlás összes elszámolható költsége nem haladhatja meg a projekt összes elszámolható költségének 2%-át)

 

Az alábbi turisztikai fejlesztési projektek is támogatásban részesülhetnek: 

 • szálláshely-fejlesztés
 • vendéglátóhelyek infrastruktúrájának kialakítása és fejlesztése
 • nagy vonzerejű fürdők fejlesztése
 • tematikus parkok kialakítása és fejlesztése
 • a magyar hagyományokat és a mai kor követelményeit ötvöző turisztikai fejlesztések, ideértve az orvosi szolgáltatásokon alapuló turizmus fejlesztését is
 • üzleti turisztikai szolgáltatások fejlesztése turisztikai desztináció (fogadóterület) helyszíneken

 

 

 

 

 
custom_page_img1
small_box1 small_box2 small_box3

Rezsinullázó kalkulátor

m2
Ft
Ft
Évente ennyit takaríthat meg:
0 Ft

Partnereink

botton_logo

Miért éri meg?

Magánszemélyként,- Vállalkozóként, - Közhasznú Szervezetként elsősorban csupán döntés kérdése, hogy véget vet-e a folyamatos villany-, és gázfogyasztással járó költségeknek! Kérjen egyedi ajánlatot saját REZSINULLÁZÓ rendszerére, használja fel a korlátlanul rendelkezésre álló megújuló energiaforrások kombinációját, és szabaduljon meg végleg az energiafogyasztással járó kiadásoktól.

Energia Mentoraink készséggel állnak rendelkezésre.