RÓLUNK

BEMUTATKOZUNK

 

ORSZÁGOS FÜGGETLEN ERNYŐSZERVEZETKÉNT működünk. Tagjai vagyunk a Magyar Hőszivattyú Szövetségnek, együttműködünk a Magyar Fejlesztési Bank alatt működő 650+ MFB Ponttal, ahol a lakosság számára elérhető uniós forrásból finanszírozott 0% THM kölcsön igényelhető. 50+ energetikus, minősített szakipari kivitelező cégek és nemzetközi gyártók segítik az Országos REZSINULLÁZÓ Program Ügyfelei magas szakmai színvonalon történő kiszolgálását. A gördülékeny, hatékony és gyors ügymenet érdekében megalkottuk a Rezsinullázó Folyamatirányító Webirodát, mely egyedi szoftver alkalmazással, innovatív módon kapcsolja össze Ügyfeleinket az energetikai projektek lebonyolítása közben szükséges Szakmai Részlegekkel.

Az Országos REZSINULLÁZÓ Program néven futó komplex energetikai és finanszírozási programot kifejezetten a hazai energiafelhasználási szokások, finanszírozási lehetőségek figyelembevételével működtetjük  a magyar vállalkozások, magánszemélyek és nonprofit szervezetek igényei alapján.

Együttműködés keretében segítjük a Magyar Fejlesztési Bank által működő MFB Pontokon benyújtható energetikai támogatási kérelmek műszaki és pályázati előkészítését, hiszen a legkedvezőbb finanszírozás uniós forrásból érkezik.

Saját kutatásokat folytatunk a nap-, és szélenergia hasznosítása területén, mivel a termelési volumen növelése és a nagyobb arányú megújuló energiafelhasználás nemzetközi szinten is rendkívül fontos.

A 21. században a megújuló energiaforrásokon alapuló technológiák jóval nagyobb arányú felhasználása nem kérdés, a jövő fenntarthatósága múlik rajta! Ennek szellemiségében alkottuk meg a REZSINULLÁZÓ PROGRAMOT.

ERNYŐSZERVEZETKÉNT fogjuk össze azokat a szolgáltató,- gyártó,- kivitelező cégeket, akik minőségi és garanciális vállalásokat illetően kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az épületenergetikai beruházások területén. Nem vagyunk elkötelezettek egyik gyártó cég terméke iránt sem, hiszen az épületenergetikai korszerűsítés előtt álló ingatlanok adottságai eltérőek, a technológiák pedig megállíthatatlanul fejlődnek.

Olyan megoldást  ajánlunk Önnek, mely az adott épület esetén a legkedvezőbb megtérülési, technológiai és finanszírozhatósági szempontból. Mindehhez nem kell órákat keresgélnie, nálunk egy kézből kapja meg mindazt, ami szükséges egy épületenergetikai beruházás kapcsán.

 

CÉLUNK

  • A rezsiköltségek drasztikus csökkentése, akár a teljes energia költség nullázásával;
  • A legnagyobb energiamegtakarítással járó műszaki koncepció megtervezése, műszaki előkészítése;
  • Gyorsan megtérülő épületenergetikai projektek generálása, teljes körű menedzsmentje;
  • A megújuló energián alapuló rendszerek népszerűsítése, kombinálása az Ügyfeleink igényei és az épületek adottságainak figyelembe vételével;
  • Időt-, pénzt-, és energiát spórolni meg Önnek;
  • Döntéstámogatás: felkutatjuk Ön helyett a nemzetközi piacról beszerezhető legjobb technológiákat, gépészeti megoldásokat és testre szabjuk azokat az adott ingatlan paraméterei, energiafelhasználási szokásai figyelembe vételével;
  • A projektek leszervezése a finanszírozástól egészen a kivitelezésig;
  • A megvalósult beruházásokat követően távfelügyelet működtetése az Ön biztonsága és kényelme érdekében.

 

SZERETNÉ TUDNI MENNYI ENERGIÁT, PÉNZT SPÓROLHAT MEG ÉVES SZINTEN?

REZSINULLÁZÓ AJÁNLATKÉRÉS!


custom_page_img1
small_box1 small_box2 small_box3

Rezsinullázó kalkulátor

m2
Ft
Ft
Évente ennyit takaríthat meg:
0 Ft

Partnereink

botton_logo

Miért éri meg?

Magánszemélyként,- Vállalkozóként, - Közhasznú Szervezetként elsősorban csupán döntés kérdése, hogy véget vet-e a folyamatos villany-, és gázfogyasztással járó költségeknek! Kérjen egyedi ajánlatot saját REZSINULLÁZÓ rendszerére, használja fel a korlátlanul rendelkezésre álló megújuló energiaforrások kombinációját, és szabaduljon meg végleg az energiafogyasztással járó kiadásoktól.

Energia Mentoraink készséggel állnak rendelkezésre.