REZSINULLÁZÓ CSOMAG

MIT TARTALMAZ A REZSINULLÁZÓ CSOMAG?

Pich1

A REZSINULLÁZÓ Technológiai MIX egyedi összeállításakor a piacon fellelhető, megújuló energiaforrásokon alapuló csúcstechnológiákat ötvözzük annak érdekében, hogy az összes energiát megtermeljük és a leghatékonyabb módon felhasználjuk, mely az adott ingatlanhoz szükséges. Ezt egészítjük ki a rezsinullázás elérése érdekében megfelelő szigeteléstechnológiával, miután meghatároztuk hol szökik el a hő az épületből.

 

A technológiai csomag két részből áll:

TERMELÉS

Amikor megújuló energia termelésről beszélünk, lehetőségünk van napelemek telepítésére, melyek árammá alakítják a nap sugarait. Szélgenerátorok kombinációival kiegészíthetjük, amennyiben a mérési eredmények ennek megfelelnek. Kiegészítő rendszerként napkollektoros rendszert is tervezünk a legnagyobb hatékonyság érdekében. A megtermelt energiát a következőképpen tudjuk magas hatásfokkal felhasználni.

FOGYASZTÁS

A legjobb megtérülés érdekében nem szabad régi elavult technológiákat ötvözni energia termelő rendszerünkkel. A megtermelt áramot levegő-víz hőszivattyúval hasznosíthatjuk a legmagasabb hatásfokkal. Így a teljes rendszer összhangban dolgozik azon, hogy otthonában ne legyen fosszilis energiahordozó és amint a finanszírozás lejár, úgy az eddigi rezsi költségeket akár 100%-ban megtakaríthatja és ingyen üzemeltetheti otthonát.

Független Szakmai Ernyőszervezet vagyunk, így nem a márka dönti el milyen terméket ajánlunk, hanem az, hogy az Ön ingatlanjának mire van szüksége az energiafüggetlenség megvalósításához!

 

sol1napkollektor-hmvszettw200PRID_309_im_AQUAREA_T_CAP_532 (3)

További információkat és konkrét rendszerterveket, egyedi ajánlatot műszaki részlegünk által kaphat!

 

AJÁNLATOT KÉREK!


custom_page_img1
small_box1 small_box2 small_box3

Rezsinullázó kalkulátor

m2
Ft
Ft
Évente ennyit takaríthat meg:
0 Ft

Partnereink

botton_logo

Miért éri meg?

Magánszemélyként,- Vállalkozóként, - Közhasznú Szervezetként elsősorban csupán döntés kérdése, hogy véget vet-e a folyamatos villany-, és gázfogyasztással járó költségeknek! Kérjen egyedi ajánlatot saját REZSINULLÁZÓ rendszerére, használja fel a korlátlanul rendelkezésre álló megújuló energiaforrások kombinációját, és szabaduljon meg végleg az energiafogyasztással járó kiadásoktól.

Energia Mentoraink készséggel állnak rendelkezésre.