REZSICSÖKKENTŐ CSOMAG

MIT TARTALMAZ A REZSICSÖKKENTŐ CSOMAG?

 

A különféle megújuló energiaforrások hasznosításával működő energiatakarékos rendszerek egyre nagyobb teret nyernek a felhasználói piacon. Biztosan Ön is tud, hallott már jó pár lehetőségről. Az a technológia ami valós megtakarításokat tud generálni, viszonylag szűk keresztmetszetben alkalmazható. A leghatékonyabb gépészeti rendszerek kiválasztásában Energia Mentoraink segítik döntését a sok lehetőség közül. Minden esetben az otthon és a benne élő személyek szokásainak tudatában lehet biztosat tervezni.

Leghatékonyabb rezsicsökkentő technológiáink között szerepelnek a Hybrid gáz-hőszivattyú kazánok, kiegészítő napkollektoros rendszerek és a villanyszámla lenullázásához méretezett napelem rendszerek.

sol1

napkollektor-hmvszettw200

PRID_309_im_AQUAREA_T_CAP_532 (3)

 

 

 Információkat és konkrét rendszerterveket, egyedi ajánlatot műszaki részlegünk által kaphat!

 

AJÁNLATOT KÉREK!


custom_page_img1
small_box1 small_box2 small_box3

Rezsinullázó kalkulátor

m2
Ft
Ft
Évente ennyit takaríthat meg:
0 Ft

Partnereink

botton_logo

Miért éri meg?

Magánszemélyként,- Vállalkozóként, - Közhasznú Szervezetként elsősorban csupán döntés kérdése, hogy véget vet-e a folyamatos villany-, és gázfogyasztással járó költségeknek! Kérjen egyedi ajánlatot saját REZSINULLÁZÓ rendszerére, használja fel a korlátlanul rendelkezésre álló megújuló energiaforrások kombinációját, és szabaduljon meg végleg az energiafogyasztással járó kiadásoktól.

Energia Mentoraink készséggel állnak rendelkezésre.