MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTÉS

ORSZÁGOS REZSINULLÁZÓ PROGRAM

KOMPLEX ENERGETIKAI ÉS FINANSZÍROZÁSI PROGRAM

Műszaki előkészítési csomag

DÍJMENTES ELŐMINŐSÍTÉS – MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTÉS – FINANSZÍROZÁS – KIVITELEZÉS – PROJEKTMENEDZSMENT

 

Jelenleg az energiahatékonyságot növelő beruházásokra országosan, közel 258 milliárd forint uniós támogatás áll rendelkezésre.

A támogatásoknak köszönhetően MOST magánszemélyként és vállalkozásként is érdemes olyan energetikai beruházást megvalósítani, mellyel akár 0 forintra redukálhatja jövőbeni energiaköltségeit. Mindegyik esetben csupán 10% önerő szükséges ahhoz, hogy olyan energetikai beruházást valósítson meg, mellyel azonnali havi megtakarítás-, ingatlan értéknövekedés érhető el, befagyasztva ezáltal a jövőbeni energiaárak változásait.

Miért is fizetne a jövőben az energiáért, ha azt a szükséges berendezések megvásárlásával ingyen is megkaphatja!

Az ingyen rendelkezésünkre álló nap-, levegő- szél által  biztosított megújuló energiával működő, korszerű technológiák hasznosítására mindenki egyszer áll át, ezért rendkívül hangsúlyos a műszaki előkészítési szakasz, mely a pályázatokban 100%-ban elszámolható költség.

Rövid bevezetőnk után kérjük, olvasson tovább és ismerje meg, hogyan vesszük le a programban résztvevők válláról a terhet, miközben a teljes folyamatot gördülékenyen, összehangolt szakértői munkával, magas szakmai színvonalon bonyolítjuk le. 

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

“A – Z” -ig teljes körű lebonyolítás

 

  • DÍJMENTES ELŐMINŐSÍTÉS:  Célunk, csak akkor kezdje el a műszaki előkészítési folyamatot, ha finanszírozási-, műszaki- jogi szempontból nincs akadálya a projekt megvalósításának. Magánszemélyek részére Előzetes Megvalósítási Tervezetet (EMT) készítünk, mely egyedi szolgáltatásunkat a hazai lakosság részére díjmentessé tettünk. Az EMT megküldését követően, telefonos tanácsadó munkatársaink segítenek a felmerülő kérdései megválaszolásában.
  • MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTÉS: Rezsinullázó műszaki előkészítési és tervezési szolgáltatásunk keretében elkészül a finanszírozási kérelem benyújtásához szükséges valamennyi műszaki dokumentum. Ezen mérnöki munkák költsége a szükséges 10% önerő részeként kerül majd elszámolásra. Összehangolt szakértői munka eredménye. Célunk a legnagyobb energiamegtakarítás elérése. A mérnöki munkák díja , jelentősen kedvezőbb a Mérnöki Kamara honlapján feltüntetett óradíjaknál.
  • FINANSZÍROZÁS ÜGYINTÉZÉSE:  Amennyiben Ön magánszemélyként igényelne uniós támogatást, ebben a fázisban készül el az MFB kölcsönkérelem dokumentáció, a szükséges szerződésekkel, nyilatkozatokkal, műszaki mellékletekkel. Önnek nincs más dolga, mint a megadott időpontban aláírni és benyújtani a kérelme. Vállalkozások számára az Operatív Programokon belül több féle pályázati támogatás létezik.  Az egyik legnépszerűbb támogatási forma, a kombinált energetikai pályázat, mely 10% önerő biztosítása mellett  45 % vissza nem térítendő támogatást és 2% kamattámogatott hitel nyújt céges ingatlanok energetikai beruházásához.
  • LESZERVEZZÜK A TELJES KIVITELEZÉST: A legjobb megújuló energiaforrással kombinált technológiát szállítjuk a fejlesztendő ingatlanba, minősített szakipari cégeket sem kell keresnie, hiszen mindezt egy kézből kaphatja meg.
  • PROJEKTMENEDZSMENT: Felkészült pályázati szakértők segítenek a uniós támogatás elszámolásában, a pénz gördülékeny lehívásában, koordinálva a beruházás fizikai megvalósulása közben, előre meghatározott támogatott projektet.
  • Közvetlen gyártói garanciák, gyártói árkedvezmények az Országos REZSINULLÁZÓ Program ügyfeleinek.

 

Célunk, hogy minél előbb közelebb kerüljön a teljes energiafüggetlenséghez! Miért is fizetne az energiáért, ha az a megfelelő eszközök alkalmazásával ingyenesen a rendelkezésére állhat? A döntés az Ön kezében van, mi pedig szakértőink által segítünk a megfelelő döntés meghozatalában. Számoljunk együtt, Ön mennyit spórolna meg, ha rezsinullázó gépészeti rendszert használna mostantól!?

Az Országos REZSINULLÁZÓ Program  komoly segítséget nyújt, hiszen magasan képzett szakértők közös csapatban dolgozva, összehangolt munka által, tulajdonosi szemmel dolgozzák ki, az Önnel előzetesen egyeztetett igények szerinti műszaki tartalmat úgy, hogy az uniós forrás által finanszírozható legyen.

Programunkba bevont gyártók, kivitelezők az országunkban és nemzetközi szinten is minőséget jelentenek ügyfeleink számára. Ezen túl a világítás, fűtés-hűtés, használati meleg víz előállítása ingyenesen is megoldható.

A döntés az Ön kezében van, akarja-e?!

 

” A technológia már készen áll, és Ön?”

SZERETNÉ UNIÓS TÁMOGATÁSSAL MEGVALÓSÍTANI ENERGETIKAI BERUHÁZÁSÁT?

MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTÉSI AJÁNLATOT KÉREK


custom_page_img1
small_box1 small_box2 small_box3

Rezsinullázó kalkulátor

m2
Ft
Ft
Évente ennyit takaríthat meg:
0 Ft

Partnereink

botton_logo

Miért éri meg?

Magánszemélyként,- Vállalkozóként, - Közhasznú Szervezetként elsősorban csupán döntés kérdése, hogy véget vet-e a folyamatos villany-, és gázfogyasztással járó költségeknek! Kérjen egyedi ajánlatot saját REZSINULLÁZÓ rendszerére, használja fel a korlátlanul rendelkezésre álló megújuló energiaforrások kombinációját, és szabaduljon meg végleg az energiafogyasztással járó kiadásoktól.

Energia Mentoraink készséggel állnak rendelkezésre.