Éves villanyszámla + gázszámla = 0Ft!

 ÉVES VILLANYSZÁMLA + GÁZSZÁMLA = O FT!

ORSZÁGOS REZSINULLÁZÓ PROGRAM!

 

 

Jelenleg a megújuló energiaforrásokon alapuló technológiák összehangolásával az ingatlanok nagy részénél már elérhető a rezsinullázás. Független szakértői háttér segítségével Ön garanciavállalás biztonsága mellett terveztetheti meg saját REZSINULLÁZÓ rendszerét. Mindezt a saját rezsijéből fizetheti ki, állami támogatás bevonásával! Így a REZSINULLÁZÓ rendszer Önnek nem jelent többlet kiadást, hanem értéknövelő beruházás lesz. Míg a rezsi egy soha le nem járó kötelezettség, addig a REZSINULLÁZÓ megoldással Ön azonnal növelte ingatlanja értékét és egyben függetlenítette magát az energiaárak emelkedésétől.

 

Milyen Technológiai MIX-et ajánlana Független Szakértő Csapatunk?

Önnél elérhető a rezsinullázás?

 

CSAK 6 LÉPÉS A REZSINULLÁZÁS ÉRDEKÉBEN!

 

1. LÉPÉS

MŰSZAKI FELMÉRÉS: A technológia ma már ott jár, hogy a legtöbb esetben az ingatlanok nagy részénél elérhető az energiafüggetlenség. Az elektromos áram, a fűtés, hűtés, használati meleg víz ingyenesen is rendelkezésére állhat. A REZSINULLÁZÓ Program lépcsőzetes felépítésének köszönhetően nincs kockázat – azonnal kimutatjuk Önnek mennyit takaríthat meg éves szinten. Ez után dönthet tovább lép-e a rezsinullázás irányába.

  • Helyszíni felmérés, szakértő Energia Mentor bevonásával;
  • Rezsinullázó tanácsadás;
  • Megmutatjuk Önnek hogyan lesz a jelenlegi kiadásaiból, értéknövelő megtakarítás. Így “két legyet üthet egy csapásra”!

        

REZSINULLÁZÓ FELMÉRÉS INDÍTÁSA

 

2. LÉPÉS

Az ingatlan jelenlegi állapota alapján, Energetikai Szakmérnök készíti el a jelen állapotra vonatkozó épületenergetikai jelen állapot tanúsítását, mely a pályázatokban kötelezően beadandó dokumentum.

3. LÉPÉS

Ingatlanra szabott REZSINULLÁZÓ műszaki koncepció átadása. Technológiák megismertetése, kiválasztása. Egyedi Technológiai MIX!

4. LÉPÉS

Finanszírozás és engedélyeztetési folyamat. A finanszírozási konstrukció szempontrendszere alapján összeállítjuk a teljes műszaki dokumentációt , szerződésekkel, nyilatkozatokkal és a szükséges engedélyekkel. Teljes körű ügyintézés sorban állás nélkül, kedvező feltételekkel.

5. LÉPÉS

Kivitelezés.  A-Z-ig mindent leszervezünk, gyártói garanciavállalást érvényesítünk, garantáljuk a legjobb árakat.
KÉNYELEM – MEGBÍZHATÓSÁG – MINŐSÉG – GARANCIA!

6. LÉPÉS

Távfelügyelet. Biztonságos és ellenőrizhető rendszerfelügyelet.

 

Mindezt 100%-ban kockázatmentesen teheti meg!

 

GARANCIÁK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN!

  • Árgarancia: megversenyeztettük az árakat, így Ön a piacon jobb ajánlatot Rezsinullázó Rendszerre nem talál.
  • Gyártói minőségi garancia: a REZSINULLÁZÓ Technológiai MIX – ben megtalálható összes termékre a nemzetközi és hazai gyártó cégek közvetlen garanciát vállalnak a minőségre.
  • Legjobb műszaki technológia garancia: Független Szakértőink lépést tartanak a fejlesztésekkel, így Ön megismerheti hogyan hangolhatja azokat egyedileg úgy össze, hogy elérje a végcélt – ez pedig a REZSINULLÁZÁS!
  • Magyar Fejlesztési Központ által minősített szakértők! A REZSINULLÁZÓ Programban a Rubi Consulting Cégcsoporttal kapcsolatban álló, Minisztérium által ajánlott szakértők dolgoznak az Ön érdekében! TOVÁBBI INFÓK ITT!

 

Élvezze REZSINULLÁZÓ RENDSZERE előnyeit!

A technológia már készen áll, és Ön?

 

 


custom_page_img1
small_box1 small_box2 small_box3

Rezsinullázó kalkulátor

m2
Ft
Ft
Évente ennyit takaríthat meg:
0 Ft

Partnereink

botton_logo

Miért éri meg?

Magánszemélyként,- Vállalkozóként, - Közhasznú Szervezetként elsősorban csupán döntés kérdése, hogy véget vet-e a folyamatos villany-, és gázfogyasztással járó költségeknek! Kérjen egyedi ajánlatot saját REZSINULLÁZÓ rendszerére, használja fel a korlátlanul rendelkezésre álló megújuló energiaforrások kombinációját, és szabaduljon meg végleg az energiafogyasztással járó kiadásoktól.

Energia Mentoraink készséggel állnak rendelkezésre.