Garanciák

MILYEN GARANCIÁKAT ÉRVÉNYESÍTHET A MEGVALÓSULT REZSINULLÁZÓ BERUHÁZÁST KÖVETŐEN?

Ügynökségünk kizárólag 1. osztályú alapanyagokkal dolgozik, áraink a minőség tekintetében a piacon elérhető legkedvezőbbek. Nálunk elsődleges szempont az időtállóság és a garanciaérvényesítés. A közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően a megújuló energiaforrást hasznosító eszközökre (napelemes – hőszivattyús rendszerek) árkedvezményt és közvetlen gyártói garanciavállalást ruházunk át ügyfeleinkre.

GARANCIÁK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN!

  • Árgarancia: megversenyeztettük az árakat, így Ön a piacon jobb ajánlatot Rezsinullázó Rendszerre nem talál.
  • Gyártói minőségi garancia: a REZSINULLÁZÓ rendszerek által hasznosított összes termékre a nemzetközi és hazai gyártó cégek közvetlen garanciát vállalnak a minőségre.
  • Legjobb műszaki technológia garancia: Független Szakértőink lépést tartanak a fejlesztésekkel, így Ön megismerheti hogyan hangolhatja azokat egyedileg úgy össze, hogy elérje a végcélt – ez pedig a REZSINULLÁZÁS!
  • Saját kutatás-fejlesztéssel foglalkozó professzionális fejlesztő csapat: A nap és szélenergia termelési volumenének növelése, valamint ezek nagyobb arányú felhasználása érdekében saját kutatás-fejlesztést folytatunk jelenleg is. Nemzetközi innovációnk hamarosan elérhetőek lesznek a hazai piacon!
  • Pályázati támogatások elnyerése: Magyar Fejlesztési Központ által minősített pályázati szakértők! A REZSINULLÁZÓ Programban a Rubi Consulting Kft. Minisztérium által ajánlott szakértői dolgoznak az Ön érdekében! További információk ITT!
 

GYÁRTÓI GARANCIÁK:

  • Napelem panelekre 30 év 86%-os teljesítmény garanciavállalás
  • 12 év teljes körű rendszer-garancia a napelemes rendszerekre vonatkozóan
  • Inverterre 10 év
  • Hőszivattyúra 5 év.

Egyéb kiegészítő termékek az igényeknek megfelelően.

Mivel a REZSINULLÁZÓ rendszer használata esetén távfelügyeleti rendszert működtetünk, így Ön biztonságban tudhatja új energiafüggetlen otthonát.


custom_page_img1
small_box1 small_box2 small_box3

Rezsinullázó kalkulátor

m2
Ft
Ft
Évente ennyit takaríthat meg:
0 Ft

Partnereink

botton_logo

Miért éri meg?

Magánszemélyként,- Vállalkozóként, - Közhasznú Szervezetként elsősorban csupán döntés kérdése, hogy véget vet-e a folyamatos villany-, és gázfogyasztással járó költségeknek! Kérjen egyedi ajánlatot saját REZSINULLÁZÓ rendszerére, használja fel a korlátlanul rendelkezésre álló megújuló energiaforrások kombinációját, és szabaduljon meg végleg az energiafogyasztással járó kiadásoktól.

Energia Mentoraink készséggel állnak rendelkezésre.